З ДНЕМ ВИШИВАНКИ!

Home  >>  Uncategorized  >>  З ДНЕМ ВИШИВАНКИ!

З ДНЕМ ВИШИВАНКИ!

   Uncategorized ,   Май 17, 2018  Комментарии к записи З ДНЕМ ВИШИВАНКИ! отключены

Всесвітній день вишиванки – щорічно відзначається у третій четвер травня. Цього річ свято припадає на 17 травня, тож саме пора дізнатись трошки більше про найвідоміший український символ, котрий вражає своєю красою весь світ.

Вперше День вишиванки запропонувала відзначати одна студентка Чернівецького університету, надихнувшись прикладом свого друга, який постійно носив вишиту сорочку в повсякденному вбранні. У 2006 році вперше відбулось це скромне свято — частина студентів університету та його викладачів підтримали ініціативу і прийшли на навчання у своїх вишиванках. Тепер же —  ми завдячуємо їм появі такого яскравого свята, масштаби якого щорічно зростають.

На честь цього яскравого свята в різних куточках нашої країни пройде Парад вишиванок. В Києві Мегапарад вишиванок заплановано на 19 травня, суботу, в 14:00 від Золотих Воріт. Приєднуйтесь до цієї події! А потім усі разом  приїздіть до нас! Чудову природу, високий сервіс та вишукану кухню ми вам обіцяємо!

#ТавернаНаНовообуховской #ТавернаКиев #Загородныйотдых #РестораныКиева #ОтелиКиева #KievHotel #KievRest  #лучшаякухня # happy #goodday #weekend #children #awesome #restaurant #hotel #kiev #ukraine #photography #food #instafood #like4like #followme #вышиванка #

 

(Visited 258 times, 1 visits today)
Comments are closed.
Taverna Family close[x]
Ставь Нравится и ожидай 15 секунд