ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ КИЄВА РАЗОМ!

Home  >>  Uncategorized  >>  ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ КИЄВА РАЗОМ!

ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ КИЄВА РАЗОМ!

   Uncategorized,НОВОСТИ   Май 19, 2018  Комментарии к записи ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ КИЄВА РАЗОМ! отключены

День Києва традиційно відзначають в останні вихідні травня. У 2018 на святковий тиждень випадає проведення великих міжнародних футбольних подій — фіналів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок, а також Фестивалю чемпіонів, який пройде з 24 по 26 травня. Концерт, присвячений Дню Києва, відбудеться 27 травня.

Вранці 24 травня на Майдані Незалежності відбудеться офіційне відкриття Фестивалю чемпіонів. В цей день кожен бажаючий зможе сфотографуватися з кубками Ліги чемпіонів УЄФА. Крім того, на фестивалі плануються виступи українських та європейських музичних колективів.

Протягом чотирьох днів плануються різні заходи від спонсорів — можна буде виграти квиток на фінал чоловічої Ліги чемпіонів, який відбудеться 26 травня. Крім того, на встановленому на Хрещатику футбольному полі пройде Матч легенд за участю футболістів топ-рівня, а у вирішальній грі планується участь братів Віталія та Володимира Кличків. Завершиться фестиваль 26 травня о 18:00 перед фінальним матчем чемпіонату.

Після цього УЄФА передасть локацію місту Київ для проведення урочистостей на честь Дня міста.

 27 травня на Хрещатику відбудеться грандіозна концертна програма з нагоди святкування Дня Києва та закриття футбольного турніру Фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Захід проходитиме з 13.00 до 21.00 на майданчику Фестивалю Ліги Чемпіонів (поруч з КМДА). Кульмінацією святкового дійства стане масштабний вокальний флешмоб — виконання гімну Ліги Чемпіонів і яскравого vj-show на великих екранах.

На ВДНГ 25-27 травня проходитиме Фестиваль українського пива Craft Beer Fest, а в Українському домі в ці дні очікується щорічний «Фестиваль морозива».

До Дня міста в Києві відкриють оновлений парк «Володимирська гірка».

Щорічна спортивно-благодійна акція «Пробіг під каштанами», яка зазвичай проходить в рамках Дня Києва, в 2018 році відбудеться 3 червня. Захід пройде в 26-й раз. Пробіг професійних спортсменів стартує о 9:00 на Михайлівській площі. В рамках спортивного свята також проводяться акції: «Благодійний Пробіг» за участю людей без спеціальної спортивної підготовки, «Забіг мужніх» за участю спортсменів на інвалідних кріслах, «Пробіг в ходунках» (малюки від 6 до 14 місяців), «Дитячий забіг» (діти до 15 років). Благодійний (реєстраційний) внесок складає 250 гривень з учасника.

Міжнародні змагання з велоспорту Race Horizon Park в цьому році через проведення в столиці фіналу Ліги чемпіонів УЄФА  відбудуться пізніше — 1-3 червня.

Також в рамках святкування Дня Києва в Національному музеї народної архітектури та побуту України традиційно проводить фестиваль повітряних зміїв «Змієрія».

Ми бажає вам гарного відпочинку та гарного настрою! Відзначаємо день народження улюбленого міста разом! Таверна запрошує!

#ТавернаНаНовообуховской #ТавернаКиев #Загородныйотдых #РестораныКиева #ОтелиКиева #KievHotel #KievRest  #лучшаякухня # happy #goodday #weekend #children #awesome #restaurant #hotel #kiev #ukraine #photography #food #instafood #like4like #followme #лигачемпионов #ChampionsLeague #деньКиева

(Visited 188 times, 1 visits today)
Comments are closed.
Taverna Family close[x]
Ставь Нравится и ожидай 15 секунд